Film

Najveća pretnja čovečanstvu je FANTASTIČNA!

IZVOR, Autor: Mondo.rs

Objavljen je novi i duži trejler za predstojeći Marvelov hit o još jednom antiheroju.

U najnovijem trejler za Marvelov film „Venom“ imamo priliku da se boje upoznamo sa Edijem Brokom, „domaćinom“ zlikovca Venoma, kojeg tumači jedan od omiljenih glumaca današnjice Tom Hardi.POVEZANE VESTI

Venom je originalno napravljen kao zlikovac, ali je vremenom postao neka vrsta antiheroja poput Dedpula. On je „Simbiot“, vanzemaljac napravljen od „ljigavo-tečne“ supstance, a kao i u stvarnom životu u procesu simbioze, potreban mu je domaćin kako bi preživeo. Kada se spoji sa čovekom, to novo biće koje nastaje sebe naziva „Venom“.

Genijalno pismo novinaru koji ga je nazvao se*onjom!

Njegov najpoznatiji domaćin je Edi Brok (pre toga je bio zaposeo Spajdermena koji ga je odbacio), a S.H.I.E.L.D. u stripovima smatra da je Venom jedna od najvećih pretnji čovečanstvu.

U trejleru koji je sada objavljen, vidimo da se Edi sve više miri sa tim da je vanzemaljac deo njega i počinje da uživa u novo-nastalim okolnostima.

Miško Bilbija: Remek-delo od filma!

Jedna scena nam nagoveštava da je pravi zlikovac u filmu Karlton Drejk koji se transformiše u slično stvorenje kao Venom i definitivno ćemo videti fantastične scene borbe ova dva bića.

Pogledajte:

Izvor: YouTube/Sony Pictures Entertainment

Podeli sa prijateljima:

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.