Film

‘Pirati s Kariba’ odlaze dalje: Jack Sparrow postat će žena?

Jedna od promjena koje bi Disney Studio mogao uvesti u šesti film iz franšize ‘Pirati s Kariba’ jest i promjena spola glavnog lika. Umjesto Jacka Sparrowa dolazi kapetanica Redd

Glumac Johnny Depp izbačen je prošlog mjeseca iz postave filmske franšize ‘Pirati s Kariba’ te se neće više pojavljivati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa. U novom nastavku, svojevrsnom rebootu franšize stare samo 15 godina, pojavit će se posve nova lica, s posve novim avanturama. A jedna od promjena koje bi Disney Studio mogao uvesti jest i promjena spola glavnog lika.

Iza svega stoje scenaristi ‘Deadpoola’, pisci Rhett Reese i Paul Wernick, koji već imaju rani scenarij. A prema glasinama iz studija, novi scenarij mogao bi se usredotočiti na lik gusarice Redd, koja nastupa u sklopu ‘Pirata s Kariba’ unutar Disneylanda. O glumici, koja bi mogla glumiti Redd, ništa nije poznato. Mnogo je trenutačno i poznatih, kao i talentiranih glumica u Hollywoodu, pa će odabir prave zasigurno biti podosta zahtjevan. Ipak, kako je projekt i dalje u povojima, i glasinu kako bi glavni lik mogao biti piratkinja Redd, treba uzeti sa zrnom soli.


Stvari o šestom filmu, koje su trenutačno istinite, vezane su za neke producente, kao i za poznata nam glumačka lica. Tako se Jerry Bruckheimer vraća za kormilo kao producent, dok bi se Orlando Bloom, Keira Knightley te Brenton Thwaites mogli vratiti u svoje uloge iz petog filma. Mlada Kaya Scodelerio u svojem ugovoru već ima klauzulu po kojoj mora nastupiti i u tom filmu, tako da je podosta sigurno da se ona vraća.


Franšiza o bandi nesposobnih gusara iz središnje Amerike, ‘Pirati s Kariba’, je u svojih 15 godina postojanja iznjedrila pet filmova, a sveukupna zarada (neprilagođena za inflaciju) joj je 4524 milijuna dolara. Pitanje snimanja novog dijela zasigurno je jedno na koje se vrlo lagano da odgovor, čim se pogleda kakva je to zlatna koka za Disney. A hoće li glavni lik biti muško ili žensko, će na koncu konca biti bitno samo ako se šesti film franšize pokaže neisplativim.

izvor:24SATA 

Podeli sa prijateljima:

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.