Tehnologija

Kako pronaći SKRIVENU NEPROČITANU Messenger poruku

Izvor MONDO.RS

Ako i vi imate u Messenger-u neku poruku, koju nikako ne možete da pročitate tj. da je pronađete – evo rešenja!

EMUI-Huawei-1
Messenger-Neprocitane-Poruke-1
Messenger-Neprocitane-Poruke-2

 

Verovatno se i vama nekad desilo, nama je to konstantna stvar u moru poruka, koje dobijamo svakodnevno, da imate negde neku zaturenu nepročitanu Messenger poruku, o kojoj vidite obaveštenje u aplikaciji, ali ne možete da je pronađete. E, ako je tako, onda će vas obradovati činjenica da je Messenger konačno rešio ovaj, pa nazvali bismo ga problemom!

 

Ažurirajte aplikaciju za iOS i Android na poslednju dostupnu verziju (mi smo u BETA programu i već neko vreme imamo ovu mogućnost, a verzija naše aplikacije je v177.0.0.17.75) i moguće je da ćete i vi imati opciju pronalaska skrivenih Messenger poruka, koje niste u mogućnosti da pročitate (ukoliko je nemate strpite se još neko vreme, dok i vaša aplikacija ne dobije tu mogućnost).

Da biste otkrili skrivene poruke, samo otvorite aplikaciju, počnite da vučete nadole tj. da “skrolujete“ i u dnu ekrana će se pojaviti plutajuće polje sa obaveštenjem “1 nepročitana poruka“ (ili neki drugi broj, u zavisnosti od toga, koliko nepročitanih poruka već imate). Kliknite na to i Messenger će vas odvesti direktno do poruke koja nije pročitana ili ju je Messenger greškom označio kao nepročitanu.

Kad sve poruke pronađete više se neće prikazati obaveštenje o nepročitanim porukama i vi ćete svakako biti mnogo opušteniji – neće vas “kopkati“ šta to niste videli…

Ako imate nešto da dodate na sve ovo – komentari su vaš, kao i uvek!

Podeli sa prijateljima:

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.