RubrikaTrač

Britney Spears opet završila na psihijatriji, ali evo u čemu je našla utjehu!

oš uvijek se sjećamo snimke na kojoj Britney Spears brije glavu na ćelavo, kao i silnih medijskih natpisa o njezinom psihičkom zdravlju koji su uslijedili nakon toga. Bio je to početak njezine bitke s depresijom koja se izgleda ovaj put vratila na velika vrata. Sada ju je potaknula bolest oca koji je inače oduvijek uz nju pa se od prvog psihičkog kraha koji je Britney doživjela brine za njezine financije i karijeru.

Ovaj se put sama prijavila na liječenje u psihijatrijsku kliniku, a utjehu je našla i u Bogu. Instagram joj je prepun raznih motivacijskih fotografija, čime također odaje u koliko se teškoj životnoj situaciji nalazi, a jedna od njih je posebno lijepa. Riječ je psalmu 23.

Jahve je pastir moj: ni u čem ja ne oskudijevam; na poljanama zelenim on mi daje odmora. Na vrutke me tihane vodi i krijepi dušu moju. Stazama pravim on me upravlja radi imena svojega. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni. Trpezu preda mnom prostireš na oči dušmanima mojim. Uljem mi glavu mažeš, čaša se moja prelijeva. Dobrota i milost pratit će mene sve dane života moga. U Jahvinu ću domu prebivati kroz dane mnoge’, sadržaj je psalma 23 da podsjetimo, a uz njega je Britney objavila još jednu motivacijsku fotografiju značajnih riječi, a ona kaže: ‘Zaljubite se u brigu za sebe, za svoj um, tijelo i duh’.

Britney želimo brzo ozdravljenje, a snažne riječi koje je podijelila na svom Instagram profilu dobro dođu i nama kao podsjetnik u teškim životnim situacijama.

izvor: https://www.dnevno.hr

Podeli sa prijateljima:

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.