RubrikaTrač

Nakon perioda zapuštenosti Jelena Karleuša opet izgleda bombastično!

Iako se još uvijek teško bori sa smrću majke, Jelena Karleuša polako postaje sve jača. Na Instagramu joj se aktivnost u zadnjih nekoliko dana iznimno pojačala, vratila se poslovnim obavezama i izgleda sve bolje. Ovo dokazuju i riječi koje je napisala pored jedne od fotografija na kojoj pozira sa svojom novom frizurom, a koje kažu sljedeće: ‘U more problema i loših ljudi, ulio se čitav jedan ocean onih koji mi daju snagu, ljubav i motiv da se borim. Hvala vam svima 

🙏🏻
❤️

’ Osim podrške koja dolazi iz privatnih krugova, Jelenini fanovi obasipaju je komentarima punim ljubavi i potpore u stilu: ‘ Ljubavi najljepša, tebe nitko ne može srušiti,  drži se, uz tebe smo, nije bitno tko te je gurnuo da padneš, bitno je tko ti je dao ruku da ustaneš, ne brini proći će sve, samo izdrži još malo. Sjeti se kako si ti ranije govorila: uništit ću se, ali ću uspjeti, ustanem, saberem se i idem dalje. Sjeti se tih riječi i budi jaka ponovo, ajde sad ustani obriši suze nastavi dalje, nema pazi, samo gazi, volim te puno i samo jakoo divoooo! Stay strong queen (ostani jaka kraljice) !

❤️

’. Nakon ovakvi riječi nije ni čudo da je srpska pjevačica procvjetala.

Koliko dobro Jelena opet izgleda svjedoči i usporedba gotovo identične fotografije od prije nekoliko tjedana u crno bijelom izdanju i one novije u rozo – bež izdanju. Na prvoj, odnosno na fotografiji lijevo izgleda ispijeno i zabrinuto, dok na desnoj fotografiji opet izgleda poput prave pjevačke dive.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.